Joulukin hujahti ohi ihan tosta vaan. Kinkkua ja suklaata on syöty enemmän kuin laki sallii. Eli armotonta treenausta edessä minulla sekä hevosella.

Menin sitten ostamaan viime viikolla sen koulusatulan. On se kyl aikas ihana.

Edellisellä viikolla ratsasteltiin Ramonan kanssa Nestorilla. Ramona hoiti käyntimaastot ja mie tuuppasin koulua.

Vaihdoin Nestorille kolmipalan olumppiakuolaimen tilalle ihan kokeeksi vaan. Tää kuolain toimikin taas yllättävän hyvin eli sillä jatketaan nyt sitten kouluratsastusta.
Kelit on vaan olleet nyt niin huonot, et käyntiä ollaan päästy vaan menemään. Kenttä on aikas muhkurainen joten olen yrittänyt pellolla ratsastella.

Pikkasen tää tän viikon treeniohjelma muuttuu, ku joudunkin menemään töihin, joten ei päästä maneesille niin usein, ku nyt olin suunnitellut. No mutta täytyy nyt sit vaik viikkonloppuna yrittää treenata enemmän ja jättää uuden vuoden juhlimiset tältä vuodelta. Plääh!!!

Tänään kävin ajamassa maneesilla koulua. Voi juma sanon mie. Sitä treenaa, treenaa, treenaa ja tuloksen on kiekutteleva ja kuolaimeen kiinni pureva hevoinen, joka ei oo koskaan kuullutkaan pidätteistä ym.Pikkasen oli pinna kireällä.
No yritin siinä sitten saada herraa myötäämään ja irti siitä kuolaimesta.
Hyviä pätkiäkin oli, mut ne kesti ehkä jonkun sekunnin kerrallaan.
Mutta miehän en luovuta. Treenaan sit vaan kahta kauheemmin, ni eiköhän se kisakauden alkuun mennessä jo suju vähän paremmin.


-J-