Sovitettiin Soturille tänään ekaa kertaa satulaa selkään eikä tuo ollut moksiskan koko hommasta. Vähän taluttelin sitä satulan kanssa. Jaana on just lähdössä hankireeniin Nestorin kanssa ja kirjoittelee sitten kuulumisia myöhemmin. Pääkaupunkiseudun likat liikutteli tänään Maamerkkiä ja Lulua.

Mie lähen raveihin, tsau.

...Vai pitäis tänne jotain kirjottaa. Joo no käytiin taas pohruamassa naapurin pellolla jotain 30 min. Meillä oli ruunan kanssa hieman erimielisyyttä siitä, et minne oltiin välillä menossa. Ruuna ois lähtenny viipottaa kotia, mut eihän se nyt käyny päinsä kesken treeniä. Ei se taas ollu moksiskaan tosta treenistä. Kauheeta kyytiä se nimittäin käveli kotiin, mut hikinen se oli ku mikä.
Tjaa! Eipä sitte muuta ihmeempää, ku et kaadoin puolet pellavasta lattialle ja sit se viel valu pakastimen alle. Yritin kyllä siivota, mut se pakastin ei ottannu liikkuakseen. Laitoin vähän lisää mösöö tulemaan.
Nii ja Raisa uhkas laittaa minut ajamaan tarkkuutta lauantaina. Oujee!!! Eli taas mennään maneesin seiniä pitkin niin, että kolisee. Meitin pitää kuulemma esittää kaikki ne koulukiemurat mitä mentiin viime kerrallakin, ku ruuna sillon meni ne hyvin. Eli nyt se varmaan pistää kaiken läskiks jos sil sattuu olee huono päivä. No joo joo! Kuskissahan se vika aina on. Mitä sitä junttia suokkia käy haukkumaan;) Ja heposen omistaja pysyy nyt sit ihan rauhallisena!!! En haukkunu sun pientä puppelia.
-Jaana-