Olin eilen duunissa ja työrupeaman päätteeksi kuskasin itseni ja lapsukaiseni Rismaan. Neiti Kevät sai nyt sitten sen haluamansa Beibi Bornin. Ei kuulemma pysty nukkumaan kun ajattelee tuota leikkivauvaa koko ajan *södeä*.

Aamutalli tehty ja nyt hurjan siivousvimman vallassa kodin kimppuun. Kaamee draivi päällä Pool Ankan uusimman ceedeen tahdissa :o) Pois alta risut ja männynkävyt.

Hyvä aika tehdä inventaariota lasten vaatteista: liian pienet kuteet Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen.

Ei ton Tuijan innostus riittänny satulahuoneen siivoomiseen vaik kuinka yritin suostutella;)

Tänään meille kävin yks pappa (tuija korjaa sen nimi tohon) (Niilo on opettajan nimi) opettamassa miten valjastetaan heppa tamppivaljaisiin. Se toi meille vielä oman rekensä et saadaan sillä sitte ajella talvella.
Käytiin siinä sitte Nestorilla ajamassa pien lenkki. Jee! Eka rekiajelu. Tosin nyt jonkun älynväläysestä tiet oli hiekotettu(tosi liukkaalla kelillä ei hiekkaa oo näkyny). Ruuna joutu sit vetämään vähän enemmän ku toivoin eilisen treenin jälkeen. Onneks päästiin sit kunnon lumelle ajamaan.
Seuraavaks opeteltiin luokkivaljastus. Siinä sitä joutukin miettimään päänsä puhki et mistäs se ala- ja yläremmi nyt kulkikaan. Kai senkin oppii ku muutaman kerran harjottelee. Toivottavasti!
Setä sovitti viel Soturille länget. Sekin pääsee sit jossain vaihees sitä rekeä vetämään.
-Jaana-

Kuva rekiajelusta, Jaana on ohjaimissa:

22777.jpg