Miku kävi tänään hieromassa Nestoria. Lihakset olivat kuulemma olleet ihan ok. Toinen etupolvi oli vaan ollu lukossa, mut se saatiin korjattu:) Miku ja Heidi olivat vielä juoksuttaneet poikaa kentällä ja laukat olivat puhtaat, elikkäs mitään ongelmaa ei näkynyt. Hjyvä juttu. Viel kun minut saatais kuntoon.

Miku huomas Nestorilla riviä 3/4 jalassa, elikkäs niitä taas hoitelemaan. Nestorilla on krooninen rivi ollu aina, joten tää ei oo mitään uutta.

Täytynee Pajulahdelle soittaa ja pyytää raspaamaan pojan hampaat ennen Ypäjän kisoja. Oli kuulemma ollu vähän terävän tuntuista takahampaissa.

Elikkäs suurempaa vikaa ei nyt näyttänny löytyvä, mutta mietittiin, et jos jotain vielä ilmenee, ni sit kyllä käydään Kouvolan klinikalla vierailemassa.

Meinasin uhmata huomenna terveyttäni ja mennä käymään tallilla. Jos vaikka kävis ajamassa, ni ei rasittuis itte niin paljon.

Jee! Meillä alko aurinkokin paistamaan.

...Heidi soitti mulle ja antoi lisä informaatiota siitä aamusesta hieronnasta. Nestori ei ollu meinannu antaa venyttää vasenta takastaan, eli niitä jalkoja täytyy nyt vaan venyttää lenkin jälkeen.

Ja saan vaunutkin remppaan ens viikol. Miian mies vähän fiksailee niitä, et ne ei näyttäis tommosilta mitä nyt.