No niin armaat lukijat, jos semmoisia vielä on paikalla. On taas vähän jäänyt tuo kirjoittelu vähiin töiden ja väsymyksen takia (mulla). Tuijalla on sitten varmaa muita selityksiä;)

Oltiin Nestorin kanssa valjakkokisoissa Savijärvellä 11.-13.08.
Meitin yhteistyö ennen kisoja oli hieman takkuista.
Niin ja ei se koulukoekkaan niin hyvä ollut, ku herra heppa päätti purra kuolaimeen kiinni eikäs oikein irroittanut missään vaiheessa.
Kuitenkin sai ajettua suht sujuvat tie ja ravikin oli mukavan tempoista. Ekasta temponlisäyksestä saatiin hyvät pisteet ja paperissa luki, että selvät  erot oli nähtävissä. Hyvä! Sillä saralla jotain edistymistä.

Yllätyksekseni tuloksena oli kuitenkin 59 vp, 63.1% joka riitti kolmanteen sijaan. Oli muuten kauden paras tulos. Ehkä se tästä. Hieman vai jäi itseäni harmittamaan, ku annoi ruunan käynnin jälkeen vähän lössähtää.

Maratonilla joku tauno (minä) siellä ohjien päässä ei taas osannut oikein ohjailla ja pitää sitä ulko-ohjan tukea, joten heppa meni ihan linkussa ekoilla esteillä. Viidensiä oltiin, mutta kokonais kisassa viel kolmasia.

Tarkkuus aamuna Nestori tuntu niin hyvältä ajaa, et oisin sillon voinut mennä sen koulukokeen suorittamaan. No mutta itse tarkkuusrata meni aivan päin p******ä. Hevoinen teki mitä tahtoi minusta välitttämättä, ni palloja lenteli sit joka suuntaan. Että näin. Kok.sijoitus 5/6.

******************************************************************************


Noihin kisoihin päättyi meitin kisakausi valjakkoajon osalta, ku olen suokkipäivien ajan töissä, harmi. Mielelläni olisin vielä niihin mennyt.
No mutta nyt suunnataan katseet jo ensi talveen ja sen mukana tuomiin treeneihin.

Syksymmällä on vielä valmennuskatsastukset. Jos tänä vuonna hyvin käy pääsisinkin niihin valmennuksiin. Meinasin kokeilla josko olisin päässyt B-renkaaseen, jota valmentaa Andreas Hesse. Se jää nähtäväksi.

Nyt on Nestori viettänyt tai siis viettämässä ansaittua kesistä. Muutaman kerran Tuija on sitä käynyt vähän ajelemassa ja tänään mie sillä vähän ratsastelin "koulua".
Kokeilin sille Raisan kehoituksesta kolmipalaa tuon varsinivelen sijaan, se toimi oikein hyvin, joten sillä jatketaan nyt työskentelyä.

Ens viikolla mennään käymään Lahdessa eläinlääkärillä joka tutkiin Nestorin jalat. Siitä sitten enemmän loppuviikosta.

-Jaana-