Aamuja. Katellaan eilisiä V75-raveja nauhalta. Aamutalli tehty (nukuin pitkään eli kahdeksaan....) ja pihalla on ihana kerros valkoista lunta :o)

Oltiin eilen Elma-messuilla. Oli sillä lailla pettymys, että odotin enemmän elukoita ja enemmän maaseutuun liittyviä jutskia, mutta nää olikin enempi tollaset myyjäisten tyyliset ilottelut. Rahhoo saatiin silti menemään, kun tutustuin Rautalanka-Arjaan ja hänen ihastuttaviin rautalankaluomuksiin. Voi elämä, miten olen voinut elää ilman tätäkin upeaa sokerikippoa joka nyt pöydällä nököttää!

Aamupuurot keitettiin unelmaisesta ohrapuurosta. Nam. Kohta otukset ulos ja kello kymmeneltä tuleepi Linda ratsastamaan Maamerkkiä.

Kävin Nestorilla ratsastaas pienen lenkin. Pojalla tuntu olevan virtaa enemmän ku laki sallii. Laukkailtiin vähän ni tuli siletä sitte kunnon pukitkin. Minuu vaan väsytti niin kauheest etten paljoa jaksannu kevennellä. Löntysteltiin siinä sitte kotia päin käynnissä. Eikä siel oikein voinu mitään tehä ku koko ajan oli niin kauheet tilsat kavioissa, et poju harjotteli sit taitoluisteluu. Takapää meni ainaki sinne tänne. Ja nyt lukemaan äikän kokeisiin.
-Jaana-