Elikkäs lauantai ajettiin maratoni, mikä meillä koostui matkaosuuksista ja 6 esteestä.
Lähettiin maastoon joskus 11-12 välillä. Kauheeta räpellystä oli ennen sitä, ku millon oli Miian hanskat hukassa ja sitte unohin kiinnittää numerolaput ja mitä kaikkee muuta.
Ajoin nyt ekaa kertaa maratonilla olymppia (olumppia?! miten vaan) kuolaimella. Hyvin pelitti ruuna.

Matkaosuuksilla ei ollu mitään heikkoa missään välissä. Käyntiosuudella Miia oli vähän sitä mieltä, et ei keritä ihanne ajan puitteissa maaliin, mut kun ruuna pisti niin reippahasti kaviota toisen eteen, ni oltiin kuiteskin ihan hyvissä ajoin maalis.

Pienen lepohetken jälkeen lähettiin viimeiselle osuudelle, elikkäs E-osuudelle missä ajetaan niitä esteitä. Ensimmäinen este oli meille haastava, ku se oli mäessä ja siinä oli paljon tiukkoja käännöksiä. Se meni aivan tosi hyvin. Jee!!! Loputkin esteet meni todella hyvin ja sujuvasti. Tämän ansiosta olimme 5 ja kok.kisassa 9.

..............................................................................................................................................................

Sunnuntaina ajettiin tarkkuus. Opettelin aamulla radan mikä oli mielestäni suhteellisen helppo. Ainoa mikä jännitti oli sarja, mutta sekään ei ollut mahdoton.

Verkassa Nestori hieman kuumeni ja ohjatkin oli nostettu perhoskangessa ylimmäiseen renkaaseen, etten veisi ruunasta vauhti kurveissa.
Joku oli kasannut sarjan verkkakentälle ja sitä siellä ajelin ja alkoihan se lopuksi sujumaan.
Tarkkuuskoe meni loistavasti. Nestori oli todella kuuliainen.  0 virhettä ja pysyttiin viel ajassakin.  Tuloksena 5 sija. Kok.kisassa oltiin 9 sijalla.
Kisat menivät siis kokonaisuudessaan oikein mallikkaasti.