Tunsin olevani peruslaiska tänä päivänä mutta lopun perin kun tekemisiä summasin niin vot! sainhan sentään jotain aikaiseksi:

aamupäivällä loikoiltiin Neiti Kevään kanssa kotosalla paikkojen järjestelyjen merkeissä kunnes lähdettiin Haminaan työmaalla piipahtamaan. Sen jälkeen tein yhden työkeikan Karhulaan ja takasin kotio tultiin parahiksi katsomaan vanhaa kotimaista elokuvaa. Siis Neiti Kevät katsoi ja mie nukahdin sohvalle ottamaan ne tuiki tarpeelliset lyhyet päikkärit. Elokuva oli maan mainio, tyypillinen moraalisaarna (tosin positiivinen sellainen) neidosta, joka oli aikakaudelleen rohkea eli harrasti poikaystävän kanssa muutakin kuin näyteikkunoiden tuijottelua. Rakkauden hetelmä köijättiin sitten lastenkotiin, joka oli kuin kauppa: sinne saapunut lapseton pariskunta saattoi valita lapsilaumasta mukavimman (koiran)pennun. Aika mielenkiintoista. Hulttiopoikaystävää näytteli Jussi Jurkka taattuun tyyliinsä - kyllä minäkin olisin siihen retkuun retkahtanut :o)

Ehtoolla ratsastelin Nestoria kotipihassa. Mentiin avoja, väistöjä, etuosakäännöksiä ja muuta tilpehööriä. Ruunan pää oli taas niin raskas, niin raskas mutta sain ajoittain sitä nostettua ihan kohtuullisesti.

Duunista soitettiin ja hälytettiin pe-ehtooksi töihin. Kylhän se passaa.

************ Pöpöttäjälle pusu ja moiskis. Olet Euroopan ihanin lomittaja **************