Taas on hetki vierähtännyt tosta edellisestä kirjoituksesta. Juu, laiskoja ollaan tänne kirjoittamaan.

Kelit nyt on olleet vähän huonoja. Lunta kun oli, ni oltiin plussan puolella, jolloin jäi kauheet tilsat kavioihin ja sitten, ku pakkasen puolelle päästiin, ni jäätä on vaan joka paikassa.
Eli ollaan kävelty aikas paljon ja vähän koulua väännetty kentällä. Ja tästä johtuen Nestori ei meinaa enää pysyä nahoissaan. Hänen pitäis päästä juoksemaan.

Käytiin viime sunnuntaina ajamassa AnRa:n maneesilla koulua. Lievästi ilmaistuna siitä ei tullut mitään!! Nestori oli koko ajan kiinni kuolaimessa ja vaikka kuinka kääntelin ja vääntelin ja liikuttelin ohjia, ni herra ei sieltä irronnut. No lisää treenniä kehiin.

Eilen oli tarkoitus sitten lähteä ajamaan illalla Lautalan maneesiin koulua. Vaunut oli kyydissä, kamat pakattu ja hevonenkin jo kopissa, kun alettiin sitten maasturia käynnistämään. No yllättäen se ei lähtenyt käyntiin. Ilmeisesti akussa oli jotain häikkää. Että näin meillä. Pikkasen harmittaa.

No harrastettiin TAAS kouluratsastusta tossa meitin kentällä. Nestori oli kivan rento ja herkkä suustaan, kunnes alettiin laukkailemaan. Joka laukannostossa tuli semmonen pukki, et hyvä ku selässä pysy.
Katsoin paremmaksi tulla alas selästä ja juoksutin herraa loppuajan
Se meni niin hirveetä pukkilaukaa ympäri kenttää, et mun oli ajettava tytöt ja Lulu vähäks aikaa kentältä poies, ku hyö olisivat voineet jäädä ton maantiejyrän alle. Ruuna oli niin tohkeissaa, kun pukitteli, et hän meinas ihan kumoon mennä. Onneks en ollu enää selässä!!!

Nestorille ilmestyi taas viime viikolla riviä etusiin. Ihmeteltiin vähän, et mistäköhän se nyt johtui. Ruokinta oli kuiteskin ihan normaalia?!?
Soittelin sitten tutulle ja kyselin häneltä neuvoja rivin hoitoon. Tuttuni sitten kysyi, et saakos ruuna kivennäistä?! Vastaus oli kyllä. Hän käski jättää sen pois, ku epäili, et se tulee nyt sitten rivinä läpi.
Jätettiin kivennäinen poies ja rivit on nyt melkein kokonaan kadonneet.
Eli Nestorille ei voi syöttää mitään ylimäärästä kauran ja progress:n lisäksi.

Näkemisiin!

-J-