Ompas taas aika hujahtanu..Nyt täytyy kyllä miettiä et mitähän on tehty.. Torstaina juoksutin/hyppyytin tammaa kentäl ja sit pieni kävely ilman satulaa,perjantaina käytii soramontul kiipeilees ja hypättii pientä maastoestettä,eilen Ramonan ja Nestorin kans pitkä maastolenkki. ja tänää Rebecca on liikauttan tamman. Huomenna tammal vapaa ja tiistaina tulee kenkääjä.. Nauttikaahan ihanista syyspäivistä!! Moks!  -H-

Kävin Nestorilla ajelees maastossa. Tarkoituksena oli tehdä suht rauhallinen ja lyhyt lenkki, mutta se kääntyikin aivan päinvastaseksi. Tämä tosi molempien suostumuksesta.
Eli näin se meni... Aluks mentiin ihan rauhassa käytiä ja sit ku ratapohjalle päästiin vähän siinä hölkkäiltiin. No mutta sit aukes kiva suora silmiemme edessa ja eiku täyttä laukkaa molemmilla hullunkiilto silmissä. Juu kyl myö sit taas rauhotuttiin, ku pohja muuttu kovaks.
No mutkan takana ootti meitä uusi suora ja eikun taas hanaa. Nestori lappas hiekkaa mun naamalle, ni ei oikein voinu tosta vauhdin hurmasta nauttia täysillä. No rauhotuttiin sit, ku piti toiselle tielle kääntyä.
Tässä vaiheessa Nestorilla oli vissiin toi vauhti noussu päähän ja se pomppi, ku kumipallo (kumipallona luokses pompin...)
En päästänyt sitä menemään ja herra vaan pomppi paikallaan. Hitsi, sit ku löysäsin vähän ohjista, ni johan läks ja niin paljon, ku kavioista pääs. (huom. olemme kävelleet aina laukkojen välissä, ettei tarvi kauhistella hevosen puolesta)
Tämän jälkeen otettiin jo todellakin  rauhallisesti.
Kotia päin mentiin viel kivaa ravurin ravia, ku Nestor innostu muistelemaan ravuri aikojaan. Oli poika hieman märkä:)
Eli lyhyesti, oli aika hulppee lenkki!!!

-J-