Se on sitten jo Marraskuu! Nopeesti menee taas tää aika.

Viime sunnuntaina käytiin Nestorin kanssa ajamassa koulua Salmisen maneesilla Korialla. Mukana olivat myös Raisa ja Vinski.
Nestori oli aluks hirveen raskas ajaa. Herra ei halunnut päästää ohjasta irti millään. Ajoin kiemuroita, ympyröitä ja kaiken maailman kaaria ympär maaneesia käynnissä ja ravissa. Ykskaks Nestori vaan keveni eestä ja oli oikein ilo ajaa sen jälkeen koulua.

Maanantaina tuli meillä lumi maahan ja päätin lähteä ilman satulaa vähän rauhassa käpöttelemään. Tää "rauhassa" ei toteutunut koko lenkin aikana, ku pöhkö ruuna "pelkäs" kaikkea. Tyyliin; iik! auton päällä on lunta, iik! tos kiven päällä on lunta, iik! täs tiel on lunta. HUOH! Nii ja tipahtihan se Nestorin takapää ojaan, ku se tarpeek sähläs!!!
Varmuuden vuoks toisella kädellä pidin harjasta kiinni, enkä uskaltannu lenkin aikana päästää irti.Että näin.

Tiistaina oli aivan kaame myrsky, mut pakko oli tallille lähteä, ku torstaina oon menossa ratsitunnille ja kaik kamat oli tallilla.
Ja kun kerran sinne asti ajoin, ni kävin Nestorilla ajamassa. Kerrospukeuduin ja valjasti pojjaan harkkareitten eteen.
Mentiin meilkein koko lenkki metsäteitä pitkin, missä ei toi tuuli puhaltannu niin pahasti. Hölkkällä mentiin ja kivaa oli.

Kotia oli kiva sit autolla ajaa, ku näkyvyys oli sen +-0. Ainoa minkä minkä näki oli edellä menevän rekan perävalot mitä seurasin, ku en tota tietä nähnyt.

Tänään Tuija ainaskin sanoi juoksuttavansa Nestorin. En sitte tiiä onko viitsinyt tonne myrskyyn mennä palelemaan?!?

Raisan kanssa suunniteltiin, et klipattais Nestorin ennen valmennusta, ku herran karva on sen verran paksua, et kuivumisessa menee kauan.

-J-