Huomenta. Kello on vasta viisi aamulla ja on ihan pimeää. Ulkona. Olen lähdössä työmatkalle Viroon, siksi tämä yltiöpäisen aikainen ylösnousu.
Kohta lähden talliin pelottelemaan hevosia ... ne nukkuu vielä.

... Siivoilin tallit ja laitoin kaik iltatallin tekijää varten kuntoon.
Menin sit hakee ruunaa tarhasta ni eiköhän sielt sit lähten yks kappale vuohia mukaan. Kiva sitä jahdata ku olin heposen saanu kiinni ketjuihin. Toinen vuohi yritti itsaria ja tunki väkipakolla portin kulmasta ulos. Pidin sitä sit jalan kaa paikallaan, et sain portin auki ettei se satuttais itteää. *syvä huokaus*  Sitten mulla oli kaksi vuohta karkuteillä.  Siinä vaiheessa etin jo haulikkoa, mut ei kävelly yhtään semmosta vastaan joten tyydyin kaura kuppiin. Minkäs pikku vuohet mahalleen voi. Mentiin siinä sitte *seuraa johtajaa* takas tarhaan. Sinne ne jäi huutamaan. Ähäkutit! Hävisvät tän erän.
Ja sitte takas hevoseen joka seiso tylsistyneenä koko session ajan valjastus  paikalla. Jalka oli taas ok joten lähettiin maastoon käpöttelee. Menin ilman satulaa, joten oon ilonen jos huomen viel pääsen kävelee, ku on toi ahteri vähän kipiä. Tehtiin taas joku ½ tunnin lenkki. Ulkona vaan oli niin kylmä et kävelin viimiset 700m kotia ku paleli niin paljon. Ruunan jalka oli vähän vuohisen kohalt lämmin, mut ei kuiteskään paljoa enempää kuin normaalisti. Saatto johtua myös kovasta tiestä.
Otin koirat sisään ja suuntasin "Ferrarini" kotia päin.
-Jaana-