Ajelupäivä. Jaana hoiteli Nestoriduunin maneesilla, hää saapi siitä kirjoitella sitten omat kokemukset. Mie kävin rekiajelulla Maamerkillä, kyydissä groomasi Esikoinen ja perässä jolkotteli sakemanni. Hyvin luisti pulkka. Groomikin teki parhaansa -mitä nyt omat housut putosi koko ajan joten se hieman haittasi työskentelyä :o)

Hitsi!!! Ei onnistunu toi mun yritys lainata Artun vaunuja, ku ne on myyty Kalalahden Hannulle parivaunuiks. Dääm!!! Mut ei se kyl enää aja parilla et voishan sillekkin ehkä soittaa jos ei muu auta. Miks kaikki on tätä meitin vaunujen hankintaa vastaan?!?!

Juups. Käytiin ruunalla ajaas maneesilla Raisan valvovan silmän alla. Välil se meni ihan nätisti ja välillä tai tänään aika paljonkin kun kyntöruuna. Ollaankohan myö vääräl alal sen kanssa??? Yritettiin saada ruuna ottamaan tukea oikeessa kierroksessa ulko-ohjaan ja minut roikkumasta siit sisäohjasta. Mut kun se oli niin vaikeeta.
Ja sit ruunan pitäis kulkee aktiivisemmin eteen, mut ei kuitenkaan yhtään kovempaa, kun me ei muuten mahuta sinne maneesiin. Eli takapäätä enemmän alle, kun siellähän se moottori on.
Ajettiin viel "tarkkuutta" tolppien ja muitten tynnyreitten välistä. Mentiin pientä kaheksikkoo  reippaalla ravilla kokoajan, mut tehtävää muutettiin kuiteskin joka kierroksella. Heidi (mun uusi groomi) groomaili oikein hyvin siel perässä. Ruunalla oli hauskaa. Mulla oli hauskaa. Heidistä en tiiä?! Meni tosi hyvin, kun ruuna on suoristunu niin paljon et sil on jo hyvä ajaa tota tarkkuutta. Eli vedä narusta, nauti kesästä. Toi on ton meitin tiimin motto.
Katteltiin viel videolta tota meitin tän päivästä menoa. Kauheeta katottavaa, mut kuitenkin opettavaista. Nyt tiiän et miltä se ajo muille näyttää.

Tän päivän vikalista:
-mun kädet alemmas
-ohjat lyhyemmäks
-ruunan pitää kulkea energisemmin eteenpäin
-tuki pitää saada ulko-ohjalle

Eipä vissiin muuta tällä erään
-Jaana-