Hieno päivä tänäänkin.

Ruunan kanssa pidettiin kauneudenhoito päivä. Harjasin ruunasta karvaa poies varmaan ½ tuntia ja aina sitä vaan riitti. Otettiin siin samal arskaa. Oli tosi lämmin. Selvitin viel ruunan harjan ja hännän ja laitoin oikein karvankiillotetta. Se oli vaan tätä Lidl:n (kirjotetaaks se tolleen?) halpis tavaraa, mikä on ku silikoonia, ni sitä men ehkä ihan vähän liikaa;) Hups! No eipähän tarvi ainakaan kuukauteen niitä harjata.

Meinasin eka lähtee ratsastamaan,mut sit alkokin laiskottaa, joten Tuijan kanssa yhteispäätöksestä lähettiin ruunaa hypyttämään liinassa kentälle. Ai että meil oli kaikilla lystii. Naurettiin ruunan hullutuksille kaksinkerroin. Se meni ryytloikka ja kauheeta pukkilaukkaa, ympär kenttää. Esteelle se tuli niin kovaa aina, et puomint vaan lenteli, mut ei se haitannu, ku sil oli niin kivaa. Hassu ruuna;) Ei siitä estetykkiä kyl tule ikinä.

Tuija juoksutti Soturia millä oli ihan kauheesti virtaa. Tuija vei sen pellolle, et se vähän ees rauhottuis, ku joutuis kahlaamaan, mut vielä mitä. Pojilla siis tänään kevättä rinnassa;)

Tuija lähti viel Mandilla ratsastamaan maastoon. Joutu ottamaan raipan mukaan, ku tamma kävi pelaamaan. Tuija ehkä kertoopi sit lisää...

Joo, tota ööö. Mandyn kanssa tehtiin reilun tunnin maastoreissu. Tamma jymähti het pihaan seisomaan haara-asennossa että tästähän en muuten liiku minnekän. Ei muuta kun kepin hakuun ja pari lämäsyä lautasille nin johan taas mentiin. Grrr.... Matkalla tavattiin muutama metsälintu ja yksi jänös ja kaikki peljästytti tamman ulos nahkoistaan.