Jahas jahas, marraskuun viimeinen päivä on alkanut. Kaunis luminen keli, tosin taivaalta tiputtelee pikkuhiljaa jotain moskaa joten heitin otuksille takit päälle.

Vai on Pöpöttäjä menossa tänään rekiajelulle. Däämn. Ehti siis ennen miuta :o( Mun tarttee vielä harkata tota luokkavaljastusta ennenkuin pääsen revittämään täysillä reen kanssa.

Sain hilattua itteni taas tallille. Kyl on karmee keli. Autokin men minne halus.
Siivoilin tallit enenkuin aloitin ruunan kaa "ota kinni jos saat" leikin. Se meni ihan järkkyy pukkilaukkaa ympäri tarhaa. Soturi sitä villitsi toisessa tarhas ja jahtas siin samalla vuohi parkoja. Ne näytti vähän kärsiviltä, mut orilla oli hauskaa. Loppujen lopuks 15 min. jahdin jälkeen hain tallista porkkanoita ja aloin syömää niit tarhassa ite. Eka porkkana ku oli syöty ni ruuna ei voinu enää vastuutaa kiusausta vaan luovutti suosiolla. Toivottavast täst ei tuu tapaa!

Tehtii joku ½ tunnin ratsi lekki ku keli oli niin huono et pojan oli paha mennä. Ravailtiin suurin osa matkasta ettei jäis tilsoja. Kotia päin tultiin ja päästii sit paremmalle pohjalle ni kokosin ruunaa vähän kerrallaan. Mentiin avoja ja koottua käyntiä. Alko ruunakin siinä sitte herkistyä suusta ja nostaa itteää ylöspäin. Tätä täytyis vaan tehä useemmin.

On muuten hyvä se Tuijan otsalamppu. Näki hyvin mihin meni enkä miekään nähny sit niit "mörköjä" joka paikassa. Meillä se menee näin päin et ratsastaja (siis minä) säpsyilee pimees kaikkea ja kaikkia ku hevonen vaan löntystää etiäpäin.
-Jaana-