Ihana kevät. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja Nestorista lähtee aivan älyttömästi karvaa.
Tänään en kerinny siitä karvaa harjaamaan poies, ku oli maneesille kiire ajamaan. Ajoissa kuitenkin kerittiin.

Ruuna kulki heti alussa tosi kivasti, mut sit se päätti, et ei hän viitti enää. Mie sanoin että kyllä viittit, ni johan se alko pistää kaviota toisen eteen oikein reippaasti.
 
Nestori taipu kulmissa ja ympyröillä oikein hyvin. Jouduin vaan muutaman kerran ottamaan reilumman pidätteen sisäohjasta, et se muisti mistä on kyse. Toi taipuminenhan on ollut meitin suurin ongelma jo pitkään, ku persauksesta puuttu voimaa vetää vaunuja ja samaan aikaan kulkea oikeinpäin. Helpompihan se on lapa eellä vetää vaunuja. Nyt siis tämä  näyttää korjautuneen. Tai sit se oli vaan sillä tuulella?! Vinoushan katos sen siliän tien, ku aloi koulua ajamaan enemmän.

Mentiin paljon ympyröitä, eli ihan perus työskentelyä, ja siirtymisiä harj.ravi-lisätty ravi-harj.ravi. Se vähän kuumeni tästä, mut sit alko lyötyy se moottori sieltä takapäästä. Kerran se oikein ponnisti takapäällään, ku lähti lisäykseen. Peppu laski kivast alas;) Vitsi mikä peli. Toivottavast tää ei ollu ohi menevää. Ympyrä kaheksikossa asetuksen vaihot ei aina ihan onnistuneet, mut se johtu kyl ihan minusta. En ollu tarpeeks nopee.

Ajoin vaan ½ tuntia, ku sain avut ym. hyvin läpi. Mitä sitä turhaan käydä jyystään niin kauaa, et menee mielenkiinto koko hommaan molemmilta. Poju oli valjaitten alta ihan vaahossa. Oli kyl pohjakin sen verran pehmee, et joutu Nestori vetämään kunnolla..
Koti matkalla piti viel laukata yks mäki ylös. Kummallakin hullun kiilto silmissä laskettiin menemään ja ai ku oli rattosaa.

Niin ja kun mie kirjotin, et lisättyravi, ni tarkotin tempon lisäystä. Mie oon niin monta kertaa kuullu tost, et asioista pitää puhua niiden oikeilla nimillä, ni päätin korjata asian. Miks kuorma-autoo ei voi sanoo rekaks?!

Tilasin eilen Hööksiltä ohjasajo ohjat. Samanlaiset, ku Paulasuon Johannalla. Ne oli tosi hyvän tuntuset sillon viime valmennukses missä saatiin niitä lainata.

Mie oon kadottannu mun piiskan. Epäilin jo Tuijaa sen hävittämisest, mut se sano, et ei oo sitä tarvinnu;) Vitsi vitsi!
Varmaan oon sen itte unohtannu Raisan autoon tai sit Päivin kuorma-autoon (rekkaan). Miia toi onneks omasa meille sinne maneesille, ku oli asioille menossa.

Karvan lähdön loppumista odotellessa, käyn kokeisiin lukemaan.