Kisapaikalle ku pääsin ni eihän siitä nukkumisesta tullu enää yhtään mitään.
Mentiin sitte miian 1.3 v. pojjaan kanssa ruokkimaan Nestori.

Aamulla oli hyvin aikaa ennen ku mie starttasin joskus 12.30 jälkeen. Ehittiin siinä muutama estekkin kävellä ennen ke piti alkaa ruunaa laittamaan kisakuntoon.
Miia letitti ruunan, ku se on mulle ainas niin vaikeeta.
Verkassa Nestori tuntu tosi kivalta ja rennolta. Verkka vaan tosin veny hirveen pitkäks, ku välissä olikin tauko. Käveltiin sit paljon, ku ei voinu pysähtyy, ku sillon ois paarma parvi hyökäänny kippuun.
Kentälle ku päästiin ni oli ruuna niin kypsyny koko touhuun, et tuloksenkin voi arvata. Muodosta tuskin oli tietoa ja ravissa+ käynnissä tuli rikkoja. Ravissa ainoastaan vasempaan kierrokseen, ku sen puolen takajalka on heikompi. Lopuks ruuna heitti viel kielen kuolaimen yli, eikä se enää suostunu liikkumaan eteen ollenkaan. Piiskalla ei voinu käskeen ku se skitsos siitä ihan hirveesti. No päästiin rata loppuun, mut tuloksen saattoi arvata. 13/14 virhepisteitä 67 ja prosetti oli 58.1. Tosin eipä jääty 12 sijasta, ku puol pistettä.

Miia oli kattonnu päivällä min nukkuessa esteet valmiiksi, ni mie vaan kävin ne sit läpi.

Istuin viel Raisan kyydissä koulukokeessa. Vinskerikin oli tosi kiva siin verkassa, mut radalle ku päästiin ni...  Lisäykset oli ainakin heinoja. Tosin groomia ja kuskiakin pelotti, et hiljentääks se hevoinen ollenkaan ennen aitaa. Kyllä nauratti, ku sieltä päästiin.