Oikein hyvää ja nautittavaa päivää kaikille iskille.

Tehtiin piha- ja tallihommia. Mm. hevosille tarhoihin syöttöastiat, ettei tarttis enää heitellä heiniä mutavelliin. Hjyvät niistä tuli.

Maamerkki hätyyttelee Lulua yleensä tarhassa (tekemisen puutteessa?) mutta varsin nätisti ne on pystyneet yhdessä syömään samasta kasasta tai astiasta. Neitokaisten astia piti laittaa maan tasalle kun Lulu-parka on niin pieni ettei se ylety kovin ylhäälle.

Kuvassa 17658.jpg     Soturi yrittää napata heinää Herra Ruunan huomaamatta. Hauska oli katsoa, kun Soturi yritti lähestyä heinäastiaa muina miehinä askel kerrallaan, jotta Herra Ruuna ei vaan millään muotoa huomaisi eli hätyyttäisi pois. Pikkupoika-parka; on se ori mutta niin ison Ruunan tossun alla ;o) Aamulla Nestorin vtj vuohinen oli hieman turvoksissa. Laitoin siihen kylmägeeliä ja heitin otuksen tarhaan. Tein aamupäivällä lyhyen maastokävelyn (ilman satulaa) ja jalka tuntui ihan hyvältä. Ei ontunut eikä linkannut. Yleensä tällainen "käsittämätön" turvotus vaatii liikuntaa eikä missään nimessä karsinassa seisoskelua. Katsellaan huomenna ja soitellaan eläinliäkäriä paikalle, jos on tarvis. Jaana kävi kääntymässä, putsaili Nestorin nahkatavaroita ja juoksutti Soturia pikku ristikkoesteen ympärillä. Tarjosin Murulle pitsan. Tuhruinen keli. Aurinko kävi vilkasemassa meitä vaan lähti piakkoin jo karkuun. Koirat on ihan KAAMEEN likasia... oispa kiva saada tollanen mutanen sakemanni esmes omaan sänkyyn :o)

On muuten vielä niin lämmintä että hepoille on saanut vettä tontilla olevasta lähteestä pumpun avulla. Säästyy samalla kaivon vesi.