Yöksi laitoin rullien tapaiset tukkaan että saisi vähän säihkettä. Orastava viidenkympin kriisi? Argh. Elämä soljuu eteenpäin itsensä kanssa neuvotellen: rastat-ei rastat-rastat-ei rastat. Jne. Toistaiseksi olen tyytynyt vain leikkaamaan otsatukan; sillä saa kätevästi otsarypyt piiloon ja huihai: heti lähti kymmenen vuotta pois.

Siis tämähän piti olla heppapäiväkirja ja sitten tänne tulee tilitystä omasta henkisestä laajuudesta. Tai taajuudesta. Nyt on muuten pe-aamu, kello hiukan yli 8. Kouvolan käräjäoikeudessa käsitellään tänään tätä pedofiilitapausta. Käsittämätöntä. Miten noin vääjäämättömästi vinksahtanut henkilö on voinut olla keskuudessamme täysin vapaalla jalalla? Ja minun ikäiseni - no huhuhuh. Eikö ole enää nainen kelvannut vaan on pitänyt leikkiä lempeä nuorten poikain kanssa? Kuolemanrangaistuskin oisi tälle hemmolle aivan liian helppo rangaistus.

Se siitä synkistelystä. Nyt tämän päivän kimppuun. Vettä sataa...... mikä yllätysmomentti. Kävin tekemässä aamutallin normaaliin tapaan puoli 7. Se on oiva keino herätä kunnolla, varsinkin pakkasaamuina: yöpaidan päälle (likaiset) maalaishaalarit, hattu päähän ja kumpparit jalkaan. Koirien kanssa heinänhakuun ja siitä se aina alkaa. Ainiin. Ensin tietysti kahvit tippumaan niin on murun mukava herätä :o)

********** Kello 8:6. Päivän haastavin urakka suoritettu: Neiti Kevät on herätetty. Melkein yhtä haastava on Neiti Kevään vaatteiden valitseminen: housut vai hame? Pitkähihainen vai lyhythihainen? Raitaa vai ruutua? Neiti Kevät tulee olemaan hyvin haastava hahmo aloittaessaan esikoulun ensi vuoden syksyllä... Tai jospa siihen mennessä on Suomeen saatu iltapäiväesikoulu :o) hope sou.

********************* Ainiin. Lapsethan esittävät usein kysymyksiä, joihin kansakoulupohjalla on vaikea vastata. Yleissivistys ei yksinkertaisesti riitä. Rakkaat kuulijani, lähestynkin nyt teitä seuraavalla pohdittavalla: miksi asioilla on toinen puoli? tiedusteli Neiti Kevät eilen ja havainnollisti kysymystään kääntämällä kädestä toisen puolen näkyviin. Eli onko siis kyse pelkästään kolmiulotteisesta harhasta? Vai tuhansia vuosia jatkuneesta evoluutiosta, joka edelleenkin karsii heikoimmat keskuudestamme? Miksi siis kädessä on kaksi puolta? Ja kumpi niistä on oikea puoli ja kumpi taas vasen/väärä?

" When life has gotten too serious we need to laugh, when we forget to laugh, life becomes too serious"



*Muista hakea kuolaimet*